Industriell kontroll
Stärk innovation och kundfokus med molnbaserade industrilösningar

Säkra din anläggning

Sitewatchs innovativa säkerhets- och övervakningslösningar sträcker sig bortom grundläggande övervakning. Genom att utnyttja banbrytande AI- och sensorteknik i kombination med integrering av produktionssystem förbättrar våra system inte bara säkerheten på plats utan ger också ovärderlig insikt i produktionsprocesserna.

Detta proaktiva tillvägagångssätt för både säkerhets- och produktionshantering är en spelväxlare för branscher som vill effektivisera verksamheten och skydda sina tillgångar.

__wf_reserverad_ärva

Hitta problemet

Sitewatch revolutionerar produktionsövervakningen genom att integrera ett omfattande evenemangssystem. Föreställ dig att du får tillgång till en sammanhängande ström av data, som omfattar 30 sekunder före och efter en incident i din produktionslinje. Vår sofistikerade blandning av kameraflöden, sensorutgångar och maskindata erbjuder en oöverträffad vy och identifierar problem med anmärkningsvärd precision.

Detta ökar inte bara effektiviteten utan minskar stilleståndstiden avsevärt. Operatörer slösar inte längre tid på att söka igenom osammanhängande information. Istället får de en konsoliderad, realtidsberättelse om händelser, vilket möjliggör snabb respons och lösning. Sitewatchs innovativa tillvägagångssätt effektiviserar problemlösningen och säkerställer en smidigare och mer produktiv drift.

__wf_reserverad_ärva

Funktioner

Sitewatch erbjuder avancerad AI-driven övervakning för industriella applikationer, som kombinerar högsta säkerhet med effektiv produktionsövervakning. Det ger kontinuerligt platsskydd samtidigt som det möjliggör driftsövervakning i realtid, vilket säkerställer både säkerhet och förbättrad produktivitet med minimal stilleståndstid.

  • __wf_reserverad_ärva

    Sitewatchs avancerade kameror erbjuder sömlös livestreaming, vilket möjliggör övervakning i realtid, förbättrad säkerhet och omedelbar incidentrespons, tillgänglig var som helst.

  • __wf_reserverad_ärva

    Integrera sensorer sömlöst med din produktion för ökad effektivitet, precision och realtidsövervakning av verksamheten.

  • __wf_reserverad_ärva

    Stärk din produktion med en molnbaserad lösning som gör det möjligt för flera användare att samarbeta sömlöst, vilket förbättrar effektiviteten och beslutsfattandet.

Flexibla betalningslösningar för din investering

Köp eller hyra?

Sitewatch erbjuder ett flexibelt tillvägagångssätt för säkerhetslösningar, där kunderna har möjlighet att antingen köpa eller hyra nödvändig hårdvara. När hårdvaran är på plats täcker en månadsavgift både programvarulicenser och en utökad maskinvarugaranti, vilket garanterar kontinuerlig drift och sinnesfrid. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för företag att skräddarsy sin säkerhetsinfrastruktur efter deras specifika behov och budget, samtidigt som övervakningen och supporten upprätthålls av hög kvalitet. Dessutom innebär systemets skalbarhet att det kan anpassas och växa tillsammans med de föränderliga säkerhetskraven i alla organisationer.

__wf_reserverad_ärva
Förvandla din säkerhetsmetod - Rådgör med Sitewatch idag!
Lås upp en ny era av säkerhet och effektivitet för ditt företag — nå ut nu för att utforska skräddarsydda Sitewatch-lösningar som passar dina unika behov!
Börja nu