Byggplatser
Stärk innovation och kundfokus med molnbaserade säkerhetslösningar

Förpackade lösningar

Sitewatch tillhandahåller färdiga kamera- och sensorlösningar, idealiska för omedelbar distribution i en mängd olika inställningar. Våra paket, tillgängliga i olika konfigurationer, tillgodoser olika behov och säkerställer flexibilitet och effektivitet. Varje uppsättning innehåller en smartbox, avancerade kameror och nu toppmoderna sensorer, vilket förbättrar säkerhets- och övervakningsfunktionerna. Kunder behöver bara tillhandahålla monteringsstolpar och ett vanligt eluttag för installation.

Utrustningen ansluts via ett pålitligt 4G-nätverk, vilket garanterar oavbruten service. Inkluderingen av sensorer ger ytterligare lager av säkerhet, övervakning av olika miljöfaktorer och aktiviteter.

Detta omfattande tillvägagångssätt för säkerhet erbjuder realtidsanalys, varningar och datahantering. Sitewatchs engagemang för kundnöjdhet framgår av minimala installationskrav, robust support och sömlös integration av avancerad teknik.

Oavsett om det gäller byggarbetsplatser, industriområden eller andra känsliga platser, erbjuder dessa plug-and-play-lösningar ett sofistikerat, men ändå användarvänligt sätt att skydda tillgångar och upprätthålla vaksamhet.

__wf_reserverad_ärva

Enkelt att använda

Sitewatchs säkerhetslösningar har ett intuitivt gränssnitt, utformat för enkelhet och effektivitet. Användare kan enkelt navigera genom systemet, övervaka och hantera säkerhetskameror och sensorer med några enkla klick.
Realtidsvarningar och tillgång till historiska data är nära till hands, vilket garanterar snabb respons på säkerhetshändelser.
Detta användarvänliga tillvägagångssätt minimerar utbildningstiden, förbättrar operativ effektivitet och möjliggör sömlös integration i dagliga rutiner, vilket gör säkerhetshantering problemfri och tillgänglig för alla kompetensnivåer.

__wf_reserverad_ärva

Funktioner

Sitewatch revolutionerar säkerheten med banbrytande AI-analys, robusta molnbaserade lösningar och oöverträffad användarvänlighet, vilket garanterar omfattande skydd och sinnesfrid.

  • __wf_reserverad_ärva

    Sitewatchs avancerade kameror erbjuder sömlös livestreaming, vilket möjliggör övervakning i realtid, förbättrad säkerhet och omedelbar incidentrespons, tillgänglig var som helst.

  • __wf_reserverad_ärva

    Sensorer i säkerhetssystem erbjuder övervakning i realtid, detekterar rörelse, optimerar energianvändningen och tillhandahåller viktiga data för effektiv säkerhetshantering.

  • __wf_reserverad_ärva

    Sitewatchs avancerade system erbjuder direkt anslutning till larmcentraler, vilket möjliggör omedelbar respons, verifierade varningar och robust säkerhetshantering, dygnet runt.

Anpassa ditt eget system efter dina behov

Helt anpassningsbar

Sitewatch erbjuder en helt anpassningsbar säkerhetslösning skräddarsydd efter dina unika krav. Genom att välja från vårt mångsidiga utbud av sensorer och kameror kan du designa ett system som passar perfekt efter dina önskemål. Oavsett om det är för komplicerad övervakning eller enkel övervakning integreras varje komponent sömlöst i vår molnbaserade plattform, vilket säkerställer en sammanhängande och effektiv drift. Denna flexibilitet gör att du kan skapa en skräddarsydd säkerhetsinställning, vilket ger dig sinnesfrid att den är exakt anpassad till dina specifika behov och miljö. Med Sitewatch har du kontroll och skapar ett system som fungerar för dig.

__wf_reserverad_ärva

Vad vi gör

På Sitewatch är vi specialiserade på avancerade säkerhetslösningar som tillgodoser en mängd olika behov inom flera sektorer. Våra erbjudanden omfattar ett brett utbud av innovativa och intelligenta övervakningstekniker, utformade för att säkerställa säkerhet och effektivitet.

__wf_reserverad_ärva

Komponenter för dina behov

Mockup

AI-kameror

Sitewatchs AI-kameror erbjuder avancerad säkerhet med realtidsanalys och minimala falska larm. De är PoE-aktiverade, vilket garanterar enkel installation och effektiv energihantering, perfekt för olika övervakningsbehov.
Mockup

Avancerade sensorer

Sitewatch-sensorer erbjuder avancerad övervakning av vattenläckor, temperatur, buller och rörelse, vilket säkerställer omfattande säkerhets- och miljökontroll med realtidsvarningar och robust dataanalys. Perfekt för proaktiv riskhantering och säkerhet
Mockup

Allt på ett ställe - 24/7

Sitewatchs webbaserade gränssnitt ger tillgång till kritiska säkerhetsdata dygnet runt, erbjuder realtidsinsikter och fullständig kontroll över övervaknings- och sensorsystem för oöverträffad säkerhet och effektivitet.
Flexibla betalningslösningar för din investering

Köp eller hyra?

Sitewatch erbjuder ett flexibelt tillvägagångssätt för säkerhetslösningar, där kunderna har möjlighet att antingen köpa eller hyra nödvändig hårdvara. När hårdvaran är på plats täcker en månadsavgift både programvarulicenser och en utökad maskinvarugaranti, vilket garanterar kontinuerlig drift och sinnesfrid. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för företag att skräddarsy sin säkerhetsinfrastruktur efter deras specifika behov och budget, samtidigt som övervakningen och supporten upprätthålls av hög kvalitet. Dessutom innebär systemets skalbarhet att det kan anpassas och växa tillsammans med de föränderliga säkerhetskraven i alla organisationer.

__wf_reserverad_ärva
Förvandla din säkerhetsmetod - Rådgör med Sitewatch idag!
Lås upp en ny era av säkerhet och effektivitet för ditt företag — nå ut nu för att utforska skräddarsydda Sitewatch-lösningar som passar dina unika behov!
Börja nu