Kraftfull säkerhet
Läs mer
Stärk innovation och kundfokus med molnbaserade säkerhetslösningar

Vilka vi är

Sitewatch, ett stolt svenskt företag, symboliserar toppen av säkerhetslösningar och blandar banbrytande AI- och sensorteknik med praktiska, verkliga applikationer. Vår etos kretsar kring att göra sofistikerad övervakning sömlöst tillgänglig för vår olika kundkrets. I vår kärna är vi innovatörer som ständigt tänjer på gränserna för vad som är möjligt inom säkerhet och övervakning.

Läs mer
__wf_reserverad_ärva

Vad vi gör

På Sitewatch är vi specialiserade på avancerade säkerhetslösningar som tillgodoser en mängd olika behov inom flera sektorer. Våra erbjudanden omfattar ett brett utbud av innovativa och intelligenta övervakningstekniker, utformade för att säkerställa säkerhet och effektivitet.

Läs mer
__wf_reserverad_ärva

Lösningar för dina behov

Mockup

Sitewatch: Integrerad säkerhets- och produktionsövervakning för industrier

Sitewatch ger industrier en lösning med dubbla funktioner: förbättrad säkerhet och produktionsövervakning i realtid. Våra avancerade AI-kameror och sensorer säkerställer platssäkerhet, övervakar driften och underlättar felsökning i produktionen, optimerar effektiviteten och minskar stilleståndstiden.
Mockup

Effektivisera lastdokumentation och lagefterlevnad

Sitewatchs mottagningskontroll för ballast och jord säkerställer exakt övervakning genom att registrera lastbilsskyltar, fotografera last och dokumentera leveranser. Detta system effektiviserar efterlevnaden av tillståndskrav och underlättar korrekt fakturering.
Mockup

Avancerade AI-övervakningslösningar för byggarbetsplatser

Sitewatch erbjuder skräddarsydda säkerhetslösningar för konstruktion, med avancerade AI-kameror och sensorer. Våra paket säkerställer robust platsövervakning utvecklad och testad på verkliga byggarbetsplatser, vilket effektivt minskar falska larm och kan anpassas efter specifika behov, vilket ger övervakning och support dygnet runt.
Mockup

Säker butik

Sitewatch förbättrar butikssäkerheten med avancerade personalsäkerhetsåtgärder och smarta sensorer för kylaggregat, vilket säkerställer personalens säkerhet och optimal temperaturkontroll för färskvaror.
Mockup

Industriell säkerhet

Sitewatch ökar industrisäkerheten med avancerad övervaknings- och sensorteknik, skyddar personal och maskiner, och säkerställer driftseffektivitet och säkerhet på arbetsplatsen.
Mockup

Personlig säkerhet

Sitewatch höjer personlig säkerhet med sofistikerade övervaknings- och varningssystem, erbjuder 24/7 skydd, snabb respons och sinnesro för individer i olika miljöer.

Att arbeta med Sitewatch har varit en positiv utveckling för vårt företag. Deras innovativa säkerhetslösningar och sömnlösa installationssupport har kraftigt förbättrat våra serviceerbjudanden och kundernas upplevelse.

__wf_reserverad_ärva
Adam W
Anläggningschef
Förvandla din säkerhetsmetod - Rådgör med Sitewatch idag!
Lås upp en ny era av säkerhet och effektivitet för ditt företag — nå ut nu för att utforska skräddarsydda Sitewatch-lösningar som passar dina unika behov!
Börja nu