Gästfrihetslösningar
Stärk innovation och kundfokus med molnbaserade säkerhetslösningar

Hospitality

Sitewatch skräddarsyr kamera- och sensorlösningar för gästfrihet, med enkel installation och flexibla konfigurationer. Systemet, som består av en smartbox, avancerade kameror, banbrytande sensorer och anslutna panikknappar, förbättrar gästernas och personalens säkerhet på hotell.

4G backup-anslutning garanterar oavbruten service. Sensorer och panikknappar ger extra säkerhet, övervakar miljöer och erbjuder snabba svarsalternativ med larmcentralanslutning.

__wf_reserverad_ärva

Lätt att använda

Sitewatchs säkerhetslösningar har ett intuitivt gränssnitt, utformat för enkelhet och effektivitet. Användare kan enkelt navigera genom systemet, övervaka och hantera säkerhetskameror och sensorer med några enkla klick.
Realtidsvarningar och tillgång till historiska data är nära till hands, vilket garanterar snabb respons på säkerhetshändelser.
Detta användarvänliga tillvägagångssätt minimerar utbildningstiden, förbättrar operativ effektivitet och möjliggör sömlös integration i dagliga rutiner, vilket gör säkerhetshantering problemfri och tillgänglig för alla kompetensnivåer.

__wf_reserverad_ärva

Funktioner

Sitewatchs säkerhetssystem för gästfrihet kombinerar smartboxar, avancerade kameror, sensorer och personalpanikknappar, vilket garanterar förbättrad säkerhet. Lätt att installera och använda, det erbjuder realtidsövervakning och snabb nödsituation.

  • __wf_reserverad_ärva

    Sitewatchs gästfrihetslösning inkluderar smartbox, avancerade kameror, sensorer och personalpanikknappar för förbättrad säkerhet och säkerhet.

  • __wf_reserverad_ärva

    Enkel installation med minimala krav, ger 4G-ansluten realtidsövervakning och miljöspårning för hotell och gästområden.

  • __wf_reserverad_ärva

    Omfattande säkerhetssystem som erbjuder flexibilitet, effektiv drift och snabb beredskap, vilket säkerställer gästernas och personalens välbefinnande.

Anpassa ditt eget system efter dina behov

Helt anpassningsbar

Sitewatch erbjuder en helt anpassningsbar säkerhetslösning skräddarsydd efter dina unika krav. Genom att välja från vårt mångsidiga utbud av sensorer och kameror kan du designa ett system som passar perfekt efter dina önskemål. Oavsett om det är för komplicerad övervakning eller enkel övervakning integreras varje komponent sömlöst i vår molnbaserade plattform, vilket säkerställer en sammanhängande och effektiv drift. Denna flexibilitet gör att du kan skapa en skräddarsydd säkerhetsinställning, vilket ger dig sinnesfrid att den är exakt anpassad till dina specifika behov och miljö. Med Sitewatch har du kontroll och skapar ett system som fungerar för dig.

__wf_reserverad_ärva

Vad vi gör

På Sitewatch är vi specialiserade på avancerade säkerhetslösningar som tillgodoser en mängd olika behov inom flera sektorer. Våra erbjudanden omfattar ett brett utbud av innovativa och intelligenta övervakningstekniker, utformade för att säkerställa säkerhet och effektivitet.

__wf_reserverad_ärva

Komponenter för dina behov

Mockup

AI-kameror

Sitewatchs AI-kameror erbjuder avancerad säkerhet med realtidsanalys och minimala falska larm. De är PoE-aktiverade, vilket garanterar enkel installation och effektiv energihantering, perfekt för olika övervakningsbehov.
Mockup

Avancerade sensorer

Sitewatch-sensorer erbjuder avancerad övervakning av vattenläckor, temperatur, buller och rörelse, vilket säkerställer omfattande säkerhets- och miljökontroll med realtidsvarningar och robust dataanalys. Perfekt för proaktiv riskhantering och säkerhet
Mockup

Allt på ett ställe - 24/7

Sitewatchs webbaserade gränssnitt ger tillgång till kritiska säkerhetsdata dygnet runt, erbjuder realtidsinsikter och fullständig kontroll över övervaknings- och sensorsystem för oöverträffad säkerhet och effektivitet.
Flexibla betalningslösningar för din investering

Köp eller hyra?

Sitewatch erbjuder ett flexibelt tillvägagångssätt för säkerhetslösningar, där kunderna har möjlighet att antingen köpa eller hyra nödvändig hårdvara. När hårdvaran är på plats täcker en månadsavgift både programvarulicenser och en utökad maskinvarugaranti, vilket garanterar kontinuerlig drift och sinnesfrid. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för företag att skräddarsy sin säkerhetsinfrastruktur efter deras specifika behov och budget, samtidigt som övervakningen och supporten upprätthålls av hög kvalitet. Dessutom innebär systemets skalbarhet att det kan anpassas och växa tillsammans med de föränderliga säkerhetskraven i alla organisationer.

__wf_reserverad_ärva
Förvandla din säkerhetsmetod - Rådgör med Sitewatch idag!
Lås upp en ny era av säkerhet och effektivitet för ditt företag — nå ut nu för att utforska skräddarsydda Sitewatch-lösningar som passar dina unika behov!
Börja nu